blog om livet

– midt i livet

August 31, 2018

»Jeg er blevet yngre af at blive ældre. Fordi det er blevet sjovere. Fordi du hviler mere i dig selv. Du har forliget dig med dig selv, fordi du har vist, hvad du kan – eller hvad du ikke kan, vil nogen mene« 

Citatet stammer fra Flemming Lindeløv, der 58 år gammel stop...

December 19, 2017

Julen er båret af stærke barndomsminder, holdt oppe af store forventninger. Mulige at indfri? Måske er tiden inde til at give den gode gamle jul et serviceeftersyn, så den bliver hyggelig for alle, dig, de andre voksne og børnene?

November 8, 2017

Livet er alt for smukt og kort at ødsle væk med bitterhed. Der er vilkår, du aldrig kan ændre. Gør noget ved det, du kan forandre og lad resten fare.

Når modne forældres forældre bliver gamle og rollerne byttes rundt kan det være forbundet med sorg og afmagt. "Forbudte" følelser træder ind på scenen. Accepter dem, de er menneskelige. Bær over med dig selv og hinanden.

September 12, 2017

Forleden faldt jeg over denne tekst af Pippi Langstrømpe på væggen i et storcenter. Jeg smilede og kunne for mit indre blik se denne herlige børnebogsfigur, den ukuelige pige med sit røde hår og fregner, der bor alene i sit skæve hus Villa Villakulla og som kan løfte s...

Ferien bød på frihed, fritid og nye tanker. Muligheden for forandring tog form. Udfordringen nu er at handle på det, du mærkede, følge drømmen eller fjerne stenen i skoen.

Ferie! Åh, Gud. Vi trænger. Til at slappe af. Være sammen. Leve livet. Forventninger er store, men desværre er feriekufferten ofte pakket med alt for mange kompromiser og skuffelser.

Arbejdsgiverne, modeindustrien, trendsætterne, samfundet... Alle er ved at vågne op efter ungdomsoprørets ungdomsfiksering og forstå den enorme kraft, der ligger i aldersdiversitet. Så folks, lad os komme i gang med at dyrke dette spændende ”mere” i alderens power og...

Når "Den Søde Pige" og "Vennernes Ven" midt i livet begynder at opleve utilpashed, frustration og ikke længere er rigtig glad, er det måske tid til et rolleskift?

Hver sin alder hvert sit glory moment. Livet er en spændende rejse, nyd landskabet undervejs.

Please reload

kontakt

​Tel: 27110798

info@modnelivsvalg.dk

fØLG OS
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

 ©Modne Livsvalg. Alle rettigheder forbeholdes